Shania Twain menettämässä äänensä – vakava sairaus iski

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadan tunnetuimpiin naistähtiin lukeutuva Shania Twain nousi kuuluisuuteen viisitoista vuotta sitten levyllään The Woman In Me. Twain on myös viisinkertainen Grammy-voittaja. Lauluntekijänä hän on ansainnut yhteensä peräti 27 BMI-lauluntekijäpalkintoa.

Artisti erosi reilut kaksi vuotta sitten aviomiehestään tuottaja Robert Langesta. Ex-pariskunnalla on yhdeksänvuotias tytär Elja. J0ulukuussa Shania Twain löysi elämäänsä uutta sisältöä, kun hän kihlautui Nestle-yhtiön johtoon kuuluvan Frederic Thiebaudin kanssa.

Nyt perheonneen on kuitenkin tullut ikävä särö, kun Shania on menettämässä äänensä. Hän kertoi E! Onlinelle käyvänsä hoidoissa äänensä pelastamiseksi. Viime vuonna hän sai tietää sairastavansa Dysphoniaa, joka voi pahimmillaan viedä puhekyvyn lähes kokonaan. Sairaus paheni merkittävästi avioeron myötä, kun laulajan fysiikka heikkeni yleisesti.