Aviomies sai potkut Heidi Montagin realityohjelmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu realityjulkkis Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän ajautui ongelmiin toisensa perään, sillä samalla lehtien mielenkiinto lopahti eikä muita töitä ole juuri löytynyt.

Nyt Heidillä on työn alla uusi realitysarja Famous Food, mutta kahden julkkistyrkyn avioparista vain toinen on mukana ohjelmassa. Heidin aviomies Spencer Pratt on nimittäin saanut sarjan tuottajilta porttikiellon vaimonsa ohjelmaan ja sen kulisseihin. Spencerin sijaan sarjaa tähdittävät Heidin kanssa Jake Pavelka jaAshley Dupre.

Kerroimme aiemmin kuinka Heidi Montag ei päässyt mukaan Just Go With It -elokuvan ensi-iltabileisiin, vaikka hän on itse mukana kyseisessä elokuvassa. Heidi vuodatti tuntojaan ja kertoi Jennifer Anistonin antaneen hänelle porttikiellon.

Taannoin Heidi ja hänen aviomiehensä joutuivat luopumaan henkivartijoistaan rahapulansa takia. Heidi joutuukin jatkossa pitämään itse huolen turvallisuudestaan, joten hän suuntasi itsepuolustuskurssille voidakseen kohdata mahdollisen ahdistelijan itse.