Demi Lovato julkaisi rohkean nettikuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias teinitähti Demi Lovato oli taannoin otsikoissa hakeuduttuaan vieroitushoitoon. Lovato hakeutui hoitoon hermoromahduksen vuoksi, ja hoito tuotti tulosta. Nyt hän poseeraa itse julkaisemassaan nettikuvassa.

Demi on nimittäin julkaissut itse oman herutuskuvansa verkossa. Neitokainen poseeraa siinä kameralleen bikiniasuisena ilmeisesti kotonaan. Viranomaiset ovat viime aikoina yrittäneet estää teini-ikäisiä tyttöjä kuvaamasta juuri samankaltaisia valokuvia itsestään.

Demi Lovato

Demi avautui äskettäin kokemuksistaan koulukiusaamisesta. Hän paljasti ABC-kanavan Robin Robertsin haastattelussa joutuneensa koulukiusaamisen uhriksi ja kertoi siihen myös syyn.

– En ensin tiennyt miksi he olivat niin ilkeitä minulle. Sitten kun kysyin syytä he kertoivat että minä olin lihava. Minua siis kiusattiin siksi kun olin lihava. Muutama kuukausi myöhemmin sairastuin syömishäiriöön, jonka kanssa olen joutunut sittemmin taistelemaan, Demi Lovato kertoi.