Kitaristi jätti suomalaisen menestysyhtyeen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran saamien tietojen mukaan Negative-yhtyeen kitaristi Larry Love on jättänyt huippusuositun hittiyhtyeen. Rokkari, oikealta nimeltään Lauri Markkula, erosi bändistä kymmenen vuoden yhteiselon jälkeen. Hän ilmoitti erosta verkossa julkaisemassaan jäähyväisvideossa.

– Kiitän teitä kaikkia tuestanne. Minun täytyy sanoa, että tämä on elämässäni erään aikakauden loppu. En soita enää kitaraa Negative-yhtyeessä. Jatkamme tästä ero suuntiin. Halusin kertoa tästä itse, ennen kuin siitä alkaa liikkumaan huhuja, Larry kertoo jäähyväisvideollaan.

– Tietenkin Negative jatkaa ja he tulevat tietenkin löytämään tilalleni uuden kitaristin. Olen kiitollinen kaikesta ja elämässäni kaikki on hyvin. Elämä jatkuu ja tällaisia tapahtuu. Olemme tehneet kymmenen vuoden aikana viisi levyä ja se on enemmän kuin monet yhtyeet ovat tehneet kymmenen vuoden aikana. Tilanne on nyt tämä.