Leijonat eivät halunneet Paradise Oskaria esiintymään juhliinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Kauppatorilla järjestetyn kansanjuhlan esiintymislavalla nähtiin eilen useita kotimaisia suosikkiartisteja, jotka olivat Suomen voitokkaan jääkiekkojoukkueen valitsemia. Esiintyjäkattaus keskittyi pitkälti kisabiiseihin ja kotimaiseen hiphopiin.

Illan tähtinä nähtiin suosittujen kisabiisien esittäjät Jare & VilleGalle, Poju ja Petri Nygård. Joukkue halusi paikalle myös Vesa-Matti Loirin, joka hänkin kunnioitti tilaisuutta esiintymisellään. Sen sijaan Suomea Euroviisuissa paria päivää aiemmin esiintynyt Paradise Oskar ei ollut mukana esiintyjien joukossa.

Tapahtuman backstagella tiedettiin kertoa, että viisutähti oli alunperin ollut ehdolla kansanjuhlan esiintyjäksi, mutta Leijonat eivät jostain syystä halunneet häntä esiintymään bileisiinsä. Näin ollen Euroviisuissa 21. sijalle päätynyt Axel Ehnström joutui juhlimaan maailmanmestaruutta muualla kuin Kauppatorin lavalla.