Mies väitti vaimonsa kuolleen – vaimo löysi surunvalittelukortin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on viime aikoina jäänyt ennätysmäisen paljon huijareita kiinni, kun Facebook ja muut yhteisöpalvelut paljastavat monenlaisia asioita ihmisten yksityiselämästä. Britanniassa on nyt jäänyt kiinni mies, joka väitti työnantajalleen vaimonsa kuolleen syöpään.

Newhampshireläinen mies valehteli, koska siten hän sai työnantajaltaan lähes 10.000 euron korvauksen. Asiasta uutisoineen WMUR9-julkaisun mukaan mies väitti työnantajalleen tarvitsevansa ensin rahaa vakavasti sairaan vaimonsa sairaalalaskujen maksamiseen. Sittemmin tilanne lähti käsistä, ja pian mies ilmoitti vaimonsa kuolleen. Mies sai lisäksi myös palkallista vapaata töistä.

Valehtelija ei kuitenkaan paljastunut Facebookin ansiosta, vaan hänen terve ja hengissä oleva vaimonsa avasi postissa tulleen surunvalittelukortin, jossa otettiin osaa hänen itsensä kuoleman johdosta. Vaimolla ei ollut mitään tietoa miehensä perättömistä väitteistä. Vaimo otti yhteyttä miehen työnantajaan, jonka jälkeen mies pidätettiin epäiltynä petoksesta.