Ronaldo murskasi miehen nenän – nolosta anteeksipyynnöstä nettihitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuumimpiin uimapukumalleihin lukeutuva Irina Shayk on ollut kovassa nousussa niin uransa kuin myös julkisuudenkin suhteen. Venäläissyntyinen mallikaunotar seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.

Nyt Ronaldon nettivideosta on muodostunut valtava hitti. Hänen potkaisemansa jalkapallo osui katsojaa nenään mursi sen. Videolla nähdään kuinka Ronaldo menee miehen luokse antamaan tälle pahoitteluna aidon pelipaitansa.

Kamerat tallensivat kuitenkin ovelan huijauksen, sillä pelaajan riisuma pelipaita vaihdetaan vaivihkaa ”takahuoneesta tuotuun” paitaan. Videon on nähnyt YouTubessa muutamassa päivässä lähes neljä miljoonaa katsojaa.

Kerroimme viime viikolla kuinka Irina Shayk poseerasi täysin alastomana Marc Jacobsin Protect the Skin You’re In -nimisessä ihosyöpäkampanjassa. Nyt kaunotar on kuvattu siviilissä osallistumassa julkkisjuhliin lyhyessä mekossa. Asu korosti erityisesti huippumallin pitkiä paljaita sääriä.

24-vuotias Irina Shayk on poseerannut muutaman vuoden kestäneellä urallaan jo useiden lehtien kansissa. Kaunotar on lisäksi nähty muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irina poseerasi ensimmäisen kerran Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Tänä vuonna hän sai kunnian toimia lehden kansikuvatyttönä. Irina poseerasi lisäksi alastomana Protect the Skin You’re In -kampanjan juhlisteessa.