Selena Gomezin rinnat pursuivat pikkumekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

17-vuotias teinipoppari Justin Bieber ja hänen tyttöystävänsä, 18-vuotias laulaja Selena Gomez, ovat seurustelleet jo kuukausien ajan. Seurustelun tultua julki ovat Bieberin fanit lähettäneet Selenalle runsaasti tapppouhkauksia.

Taustavoimat päättivät, että tappuhkauksien vuoksi Selena pitää jonkin aikaa matalaa profiilia. Näin onkin käynyt, mutta keikoilla hän tietenkin käy aivan normaalisti. Tällä kertaa Selena on esiintynyt KIIS FM -radioaseman konsertissa kimaltelevassa korsetissa, joka oli yläosastaan ehkä hieman liian pieni.

Asiantuntijat ovat viime aikoina ihmetelleet sitä, että Justin Bieber ei ole julkisuudessa kommentoinut mitenkään tyttöystävänsä saamia tappouhkauksia, sillä kommentoimatta jättämistä voidaan pitää myös hiljaisena hyväksymisenä. Justinin odotetaankin tuomitsevan tappouhkaukset mahdollisimman pian.