Televisiosarjojen teurastus jatkuu – nyt lopetettiin kolme sarjaa kerralla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosarjojen teurastus on jatkunut viime kuukausina kiivaana, kun toistakymmentä sarjaa on joutunut leikkuriin lyhyen ajan sisällä. Tänään loputtomalta tuntuva lista kasvoi jälleen uusilla sarjoilla, kun CBS ilmoitti lopettavansa kerralla kolme sarjaa.

Nyt tiensä päähän ovat tulleet The Defender, $#*! My Dad Says ja Mad Love. Aivan pelkkää lopettamista kanava ei kuitenkaan tarjoile, sillä se on samalla tilannut myös kolme uutta sarjaa. Yksi niistä on Robert De Niron tähdittämä The 2-2, joka tunnettiin aiemmin työnimellä Rookies. Toiset kaksi sarjaa ovat Unforgettable ja How To Be A Gentleman.

Parin kuukauden aikana on lopetettu Working Class -sarja kahdentoista jakson jälkeen, Chaos-sarja kolmen jakson jälkeen ja The Paul Reiser Show jo kahden jakson jälkeen. Wonder Woman teki ennätyksen, sillä se lopetettiin jo ennen ensimmäistä jaksoaan. Viime viikolla ABC-kanava lopetti viisi sarjaa kerralla, kun lopetetuslistalla olivat Brothers And Sisters, No Ordinary Family, Off The Map, Mr. Sunshine ja V. Aiemmin tänä vuonna lopetettiin hittisarjat All My Children ja One Life To Live.