Ali Larter tiukassa pikkutopissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Ali Larter oli pari vuotta sitten nousemassa Hollywood-tähtien A-sarjaan, mutta ei sinne lopulta yltänyt. Muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa näytellyt neitokainen on jäänyt suhteellisen tuntemattomaksi.

Nyt Ali Larter on päätynyt pitkästä aikaa paparazzikuviin. Neitokainen ikuistettiin kireässä valkoisessa pikkutopissa ja hameessa, joka oli paljastaa liikaa näyttelijättären kumarrellessa.

35-vuotias Ali Larter, oikealta nimeltään Alison Elizabeth Larter, on työskennellyt näyttelemisen lisäksi myös mallina. Parhaiten hänet tunnetaan kuitenkin Heroes-sarjan tähtenä. Lisäksi hän on näytellyt urallaan monissa elokuvissa, kuten Blondin kosto, Jay ja Silent Bob iskevät takaisin sekä kahdessa Resident Evil -elokuvassa. Larter on naimisissa koomikko-näyttelijä Hayes MacArthurin kanssa ja he saivat esikoispojan joulukuussa 2010.