Vaimoaan pettänyt Schwarzenegger sai törkeän lempinimen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger päätti tammikuussa uransa Kalifornian kuvernöörinä, ja sittemmin hän on joutunut suhdekurimukseen. Hän ilmoitti nimittäin eroavansa vaimostaan 25 vuoden avioliiton jälkeen. Syyksi selvisi uskottomuus ja avioliiton ulkopuolinen lapsi.

Kuvernöörinä toimiessaan Arnold sai lempinimen Kuvernaattori, mutta nyt se on korvattu uudella härskillä lempinimellä. Amerikkalaislehdet ovat nimittäin kutsuneet nyt supertähteä Spermanaattoriksi.

Muutama päivä sitten aviottoman lapsen äidiksi epäitiin lentoemäntä Tammy Tousignantia, mutta tämä on nyt kiistänyt väitteet. Hänen 19-vuotias poikansa Tanner Tousignant näyttää kuitenkin erehdyttävän paljon Schwarzeneggerilta. Isyys tullaan tutkimaan DNA-testeillä.

Arnold Schwarzeneggerille on tarjottu roolia kolmessa eri elokuvassa, joista Terminatoria pidetään toistaiseksi vahvimpana ehdokkaana. Arnold itse kertoi pari kuukautta sitten pitävänsä kuitenkin erästä toista elokuvaa suosikkinaan.

– Luen tällä hetkellä kolmea eri käsikirjoitusta. With Wings of Eagles –elokuva herättää minussa hyvän olotilan. Rooli kutsuu minua suuresti. Saisin olla tässä roolissa saksalainen veteraanisotilas, joka saa sodan lopussa kovia käskyjä ylemmiltä tahoilta. Hän ei halua kuitenkaan totella näitä käskyjä sokeasti. Upeinta tässä tarinassa on se, että se pohjautuu tositarinaan, Arnold Schwarzenegger kertoo TheArnoldFans.com –sivustolla.