Ashley Greene on seksikäs myös meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän seurusteli taannoin pitkään The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, mutta sittemmin suhde on jo päättynyt.

Läpimurtonsa julkkistähdeksi Ashley teki kun hänen alastonkuvansa päätyivät aikoinaan julkisuuteen. Sittemmin Greene on kuitenkin tehnyt myös alastonmallin töitä ja näytellyt Twilight-elokuvissa. Nyt kaunotar on kuvattu saapumassa New Yorkin JFK-lentokentälle ilman kasvoiltaan tuttua näyttävää meikkiä. Siitä huolimatta luonnonkaunis brunette ihastutti silminnäkijät.

24-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut parin vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon ja lukeutuu nykyisin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Parhaillaan Ashley yrittää päästä eroon Twilight-vampyyriroolin hänelle tuomasta maineesta. Glamour-lehden tuoreessa haastattelussa Ashley kertoo haluavansa esittää 17-vuotiaan teinitytön sijaan 24-vuotiasta aikuista naista.