Bar Refaeli on nyt kuuma sinkkuhottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Parhaillaan GQ-lehden Saksan version kannessa ja sisäsivuilla poseeraava kaunotar kuvattiin eilen illalla Cannesin elokuvajuhlien punaisella matolla. Chopard-juhliin neitokainen oli pukeutunut upeaan siniseen minimekkoon, joka sai pohtimaan Di Caprion eropäätöksen järkevyyttä.

Bar Refaeli seurasi taannoin entisen miesystävänsä jalanjälkiä, sillä hänet nähtiin Session-elokuvan tähtenä. Elokuvan ohjasi israelilainen Haim Bouzaglo ja se oli Barin ensimmäinen elokuvarooli. Kyseessä on psykologinen trilleri, joka kertoo manipuloivasta psykologista. Televisiosarjoissa Refaeli on nähty aiemminkin, ja Pick Up -televisiosarja esitteli hänet aikoinaan Noa Zuckermanina. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat