Bar Refaeli on nyt kuuma sinkkuhottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Parhaillaan GQ-lehden Saksan version kannessa ja sisäsivuilla poseeraava kaunotar kuvattiin eilen illalla Cannesin elokuvajuhlien punaisella matolla. Chopard-juhliin neitokainen oli pukeutunut upeaan siniseen minimekkoon, joka sai pohtimaan Di Caprion eropäätöksen järkevyyttä.

Bar Refaeli seurasi taannoin entisen miesystävänsä jalanjälkiä, sillä hänet nähtiin Session-elokuvan tähtenä. Elokuvan ohjasi israelilainen Haim Bouzaglo ja se oli Barin ensimmäinen elokuvarooli. Kyseessä on psykologinen trilleri, joka kertoo manipuloivasta psykologista. Televisiosarjoissa Refaeli on nähty aiemminkin, ja Pick Up -televisiosarja esitteli hänet aikoinaan Noa Zuckermanina. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.