Gretchen Rossi ”ainakin muodollisesti pätevä” julkkikseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaan tulee vuosittain vain vähän uusia nimiä, jotka pysyisivät otsikoissa viikkoa tai kahta pidempään. Viime aikoina monet uusista kaunottarista ovat tehneet läpimurtonsa realityohjelmien kautta. Nyt yksi heistä voi olla Gretchen Rossi.

Gretchen Rossi tähdittää parhaillaan Täydelliset naiset -sarjan innoittamana syntynyttä The Real Housewives of Orange County -realitysarjaa. Kiintotähdeksi nouseminen vaatii ainakin naiskauneutta ihannoivassa Hollywoodissa sekä upeaa vartaloa että kasvoja, ja ainakin tuoreiden bikinikuvien perusteella Rossi vaikuttaa olevan muodollisesti pätevä.

Gretchen Rossi on ehtinyt jo nyt ottaa kaiken irti orastavasta julkisuudesta, sillä hänen nimellään myydään jo monenlaisia tuotteita. Kaunottaren verkkosivuilla esitellään hänen nimellään myytävää Gretchen Christine -merkkistä kosmetiikkaa, hiustuotteita ja myös muiden muassa käsilaukkuja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat