Jenny McCarthy käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-näyttelijä Jim Carrey ilmoitti taannoin eroavansa mallivaimostaan Jenny McCarthystä viiden vuoden yhteiselon jälkeen. Varsin pian tämän jälkeen McCarthy bongattiin jo suutelemassa toista miestä Las Vegasissa.

Uusi etäsuhde oli kuitenkin liian vaikea onnistuakseen, joten Jenny on sittemmin nauttinut pääasiassa sinkkuelämästä. Viikonloppuna hän valloitti seurueineen uimarannan Miamissa, ja muodokas mallikaunotar saikin siellä ansaintsemaansa huomion. Miehet tuskin jättivät huomaamatta uhkean bikinikaunottaren.

38-vuotias Jenny McCarthy poseerasi Playboy-lehdessä ensimmäisen kerran vuonna 1993. Sittemmin hän on tehnyt uraa mallintöiden ohella myös televisiossa ja elokuvissa. Autismin parissa nykyisin paljon hyväntekeväisyyttä tekevä kaunotar kirjoitti äskettäin myös kirjan vanhemmuudesta. Hänet on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Scream 3, Scary Movie 3 ja Dirty Love. Playboy-lehdessäkin poseerannut vaalea kaunotar paljasti taannoin karmean kokemuksensa ensimmäisistä silikoneistaan. Hän kertoi ettei halpa klinikka käyttänyt lainkaan nukutusta.