Uusi mallikaunotar rengasti rocktähden satuhäissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikaartiin nousee vuosittain muutamia tähtiä, joista vain osa tulee sinne jäädäkseen. Useimmat viime vuosina jalkansa oven väliin saaneista kaunottarista ovat olleet Victoria’s Secretin malleja. Joukon tuorein tulokas Lily Aldridge valloittaa sekä mallimaailmaa että katsojia.

Nyt Lily nähdään bikini- ja alusvaatekuvien sijaan morsiuspuvussa, sillä hän on mennyt naimisiin Kings Of Leon -yhtyeen keulahahmo Caleb Followillin kanssa. Varsinaiset satuhäät järjestettiin viime torstaina San Ysidro Ranchilla Kaliforniassa. Paikalla oli vain pieni joukko läheisiä ja sukulaisia. Pariskunnan kuva kuitenkin päätyi jo verkkoon, ja siinä supermalli nähdään Vera Vangin suunnittelemassa hääpuvussa.

25-vuotias Lily Aldridge on amerikkalainen mallikaunotar, joka tuli viime syksynä kertaheitolla tunnetuksi Victoria’s Secretin mallina. Hänen malliuransa sai tosin vauhtia jo vuonna 2003, kun Lily poseerasi Vogue-lehden espanjankielisen version ja muutaman muun lehden kannessa. Siviilissä Lily on jo saanut maistaa julkisuutta, sillä hän on naimisissa Kings Of Leon -yhtyeen keulahahmo Caleb Followillin kanssa. Pariskunta on seurustellut vuodesta 2007 saakka. Myös Lilyn pikkusisko Ruby Aldridge työskentelee mallina.