Arnold Schwarzeneggerin poika häpeää – luopui isänsä sukunimestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger päätti tammikuussa uransa Kalifornian kuvernöörinä, ja sittemmin hän joutui suhdekurimukseen. Hän ilmoitti eroavansa vaimostaan 25 vuoden avioliiton jälkeen. Syyksi selvisi uskottomuus ja avioliiton ulkopuolinen lapsi.

Uskottomuuden, aviottoman lapsen ja tapauksesta syntyneen kohun myötä Arnold Schwarzeneggerin poika Patrick Schwarzenegger on vaihtanut nimensä. Hän luopui isänsä maineikkaasta sukunimestä ja otti äitinsä Shriver-sukunimen. Hän ilmoitti ratkaisustaan Twitter-blogissaan.

Muutama päivä sitten aviottoman lapsen äidiksi epäitiin lentoemäntä Tammy Tousignantia, mutta tämä on nyt kiistänyt väitteet. Hänen 19-vuotias poikansa Tanner Tousignant näyttää kuitenkin erehdyttävän paljon Schwarzeneggerilta. Isyys tullaan tutkimaan DNA-testeillä.