Japanilainen urheilulaji ihmetyttää: ”Silkkaa verilöylyä”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmaan syntyy harvakseltaan uusia urheilulajeja, joista voisi kuvitella tulevaisuuden hittilajeja. Nyt eräs japanilainen laji on aiheuttanut ihmetystä väkivaltaisuudellaan, sillä meno ottelun aikana on kuin sotatantereelta.

Lajista kertonut amerikkalainen Barstool Sports -julkaisu kuvailee lajia verilöylyksi ja ihmettelee minne punainen joukkue häviää kesken ottelun. Oheisella videolla ei verta nähdä, mutta meno on kuitenkin harvinaisen kiivasta. Tarkoituksena on ilmeisesti pudottaa punaisen joukkueen pelaaja kepin päästä ja nostaa sinne sininen pelaaja.

Ottelun tiimellyksessä maassa nähdään myös loukkaantuneena makaavia pelaajia. Siitä huolimatta yleisö hurraa innoissaan ja kannustaa omaa joukkuettaan.