Jos Facebook olisi keksitty aikojen alussa… Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin Facebook on maailman suurin yhteisöpalvelu, ja sillä on jo yli 550 miljoonaa käyttäjää. Pari vuotta sitten tilanne oli täysin toinen ja muutaman vuoden kuluttua Facebook voi olla jo unohdettu entinen suuruus.

Nyt verkossa on kuitenkin esitetty näkemys siitä, millainen Facebook-seinä olisi voinut olla, jos se olisi ollut olemassa aikojen alusta saakka. Kuvitteellisella FB-seinällä nähdään muiden muassa kuinka Jumala huhuilee seuraa ja luo Aatamin ja Eevan.

Hauskan parodian aikajana heittelee hieman turhan paljon, mutta siitä huolimatta tulos on varsin onnistunut. Mukana ovat edellä mainittujen lisäksi myös muiden muassa Julius Caesar, Galileo, Dinosaurukset, Jeesus, kirkko ja Isaac Newton. Katso kuva tästä linkistä.