Kutistuuko Tom Cruise päivä päivältä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijä Tom Cruise ei ole enää vuosiin lukeutunut Hollywoodin valovoimaisimpiin tähtiin, sillä hän on keskittynyt julkkisjuhlissa ravaamisen sijaan perhe-elämään yhdessä jälkikasvunsa ja vaimonsa Katie Holmesin kanssa.

Pienikokoinen Tom Cruise on nyt aiheuttanut hieman hämmennystä tuoreilla kuvillaan, joissa hänet nähdään pitkästä aikaa julkisuudessa vaimonsa kanssa. Pituutensa takia piilokorkoja käyttävä Cruise näyttää nimittäin kuvissa entistäkin lyhyemmältä, ja amerikkalaislehdissä onkin nyt pohdittu, että kutistuuko Cruise.

Taannoin näyttelijä Gwyneth Paltrow hehkutti Cruisen suutelutaitoja vuolaasti. Hän oli päässyt testaamaan niitä aikoinaan yhteisen elokuvan kuvauksissa.

– Tom Cruise osaa todellakin suudella. Pääsin kokemaan tämän huippuhetken hänen kanssaan Austin Powers 3 –elokuvan alussa. Hän on totaalisesti paras ja upea kaikin tavoin. Mielestäni suuteleminen on hyvä osata tällä alalla, Gwyneth Paltrow kertoi Rachael Raylle.