Megan Fox yläosattomana enkelinä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tuttu Megan Fox on ollut viime kuukausina otsikoissa, vaikka päärooli leffasarjan kolmannessa osassa menikin potkujen myötä toiselle kaunottarelle. Supertähden tuorein elokuva Passion Play osoittautui flopiksi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä.

Pari päivää sitten 25 vuotta täyttänyt kaunotar nähdään nyt poseeraamassa Passion Play -elokuvassa enkelinä pikkuhoususillaan ja yläosattomissa. Enkelinsiipinen tumma kaunotar sai taannoin hehkutusta näyttelijätaidoistaan vastanäyttelijä Mickey Rourkelta, mutta Rourke haukkui kuitenkin elokuvan.

25-vuotias Megan Fox oli aiemmin otsikoissa, kun hän paljasti kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa. Tänä syksynä hän viimein vahvisti olevansa biseksuaali. Leffakaunotar kuitenkin lisäsi, ettei hän voisi harrastaa seksiä toisten biseksuaalien naisten kanssa, vaan ainoastaan lesbojen kanssa. Fox tähdittää parhaillaan elokuvaa Passion Play, joka sai harvinaisen tyrmäävät arvostelut kriitikoilta. Miespääosassa nähdään Mickey Rourke, joka myös nimitti elokuvaa karmeaksi.