Nicole Scherzinger kuumottavissa promokuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun The Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger ilmoitti viime kuussa tanssiryhmänsä lopullisesta hajoamisesta vuosia kestäneiden ongelmien ja miehistönvaihdosten jälkeen. Nyt hän on siirtynyt kokonaan soolouralle.

Formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva Nicole Scherzinger poseeraa nyt ensimmäisen sooloalbuminsa tuoreissa promokuvissa, joissa hänet nähdään niukoissa asuissa. Albumin nimi on Killer Love.

Nicole Scherzinger työskentelee siis parhaillaan oman soolomateriaalinsa markkinoinnin parissa. Alunperin soololevyn piti ilmestyä jo vuonna 2007, mutta silloin soololevystä tehtiinkin yllättäen uusi Pussycat Dolls -albumi. Nicolen huhuttiin taannoin myös olevan vahvoilla X Factor -ohjelman jenkkiversion tuomaristoon. Lopullisesta kokoonpanosta väännetään peistä edelleen.