Pippa Middletonin muodoton farkkupeppu hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hettuatar Catherinen, eli Kate Middletonin, pikkusisko Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton nousi kertaheitolla superjulkkikseksi isosiskonsa häissä. Sittemmin paparazzit ovat etsineet kuumeisesti arkistoista neitokaisen paljastuskuvia ja onnistuneetkin siinä.

Nyt Pippa Middleton on kuvattu Itä-Lontoossa farkkuihin pukeutuneena. Neitokaisen takamusta on ihasteltu lehdissä laajasti ja sille on perustettu Facebookiin oma ihailijaryhmä, mutta tuoreen asuvalinnan perusteella takamuksessa ei ole juuri juhlimista. Kaunottaren jalassa olevat farkut eivät nimittäin ole suosiollisia pitäjänsä muodoille.

Taannoin 27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin verkossa, ja heti perään julkaistiin myös vuonna 2006 Ibizan rannikolla otettu topless-valokuva. Samoihin aikoihin Katen James-veljen alastonkuvat vuotivat samalla tavalla nolosti julkisuuteen.

– Koko perhe on raivoissaan ja kuvien julkaiseminen on heistä petosta. Kuvat on nyt vedetty kokonaan myynnistä. Ne ehtivät olla kaupan vain muutaman päivän, mutta kuvista tuli niin suosittuja, että ne vedettiin pois myynnistä, Zuma Press -kuvatoimiston edustaja John Camarillo kertoi Telegraph-lehdelle.

– James ja Pippa ovat todella nolostuneita. Kuinka he olisivat voineet kuvaushetkellä vuosia sitten tietää, että nuo kuvat nousisivat joskus tällä tavalla esiin? perheen lähipiiristä kommentoitiin lehdelle.

Heti häiden jälkeen Facebookiin perustettiin myös fanisivusto, joka ei ollut omistettu varsinaisesti Pippalle, vaan hänen takapuolensa fanittamiselle. Pippa Middleton Ass Appreciation Society -niminen faniryhmä on saanut suuren suosion, ja tähän mennessä faneja on liittynyt ryhmään jo yli 200.000.