Kourtney Kardashian pienenpienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kourtney Kardashian on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta, sillä Kim Kardashian on ollut yleensä se, joka on esitellyt uhkeaa vartaloaan julkisuudessa. Bikinikuntoon laihtunut Kourtney on kuitenkin tehnyt viime kuukausina kovaa nousua julkkisten kärkikaartiin.

32-vuotias neitokainen on ollut taannoisen raskauden ja synnytyksen jälkeen tiukalla kuntokuurilla saadakseen vartalonsa jälleen mallinmittoihin. Nyt hän poseeraa Shape-lehden kannessa upeassa bikinikuvassa. Lehden haastattelussa Kourtney kertoo kuntoilustaan ja siitä kuinka hän onnistui laihduttamaan raskauskilot.

Kourtney Kardashian

Taannoin Kourtney paljasti rintojensa olleen räjähtämispisteessa lentokoneessa ja kertoi puristelleensa niitä tilanteen helpottamiseksi. Sittemmin hän kertoi, että rintaruokinnan lopettaminen oli hänelle kova paikka.

– Se oli traumaattista! Jokainen kuitenkin tietää, että kun on sen aika niin on sen aika. Lopetin sen pikkuhiljaa ja sitten ajattelin että jos minä olen tyytyväinen niin hänkin on tyytyväinen. Hän lopetti rintaruokinnan pyytämisen. Se oli surullista, mutta luonnollista, Kourtney Kardashian kertoi E! Onlinelle.