Lady Gagan fanien vuosien odotus palkitaan – kliimaksi lähestyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga nousi vuonna 2008 kertaheitolla supertähdeksi Just Dance -hitillään, ja hänestä tuli pian maailman suosituin poptähti. Neitokaisen saamaan julkisuuteen verrattuna on vaikea uskoa, että kaikki hän on tähän mennessä julkaissut vasta yhden albumin.

Esikoislevyä tekohengitettiin The Fame Monster -lisäpainoksella, ja levyiltä on lohkottu useita megahittejä, kuten Just Dance, Poker Face, Lovegame, Paparazzi, Bad Romance, Alejandro ja Telephone. Nyt vuorossa on viimein toisen täyspitkän studiolevyn julkaisu. Born This Way -levy julkaistaan maanantaina 23. toukokuuta, jolloin miljoonat fanit ympäri maailmaa jonottavat levykaupoissa saadakseen levyn mahdollisimman nopeasti.

Lady Gagan uutuudelta on saatu esimakua kahden hittisinkun muodossa. Born This Way ja Judas ovat molemmat soineet taajaan suomalaisissa radioissa ja klubeissa. Molemmat sinkut ovat myös nousseet digikauppojen myyntilistakärkeen. Born This Way -albumista julkaistaan tavallisen version lisäksi Special Edition-tuplapainos joka sisältää kuusi remiksiä.