Suomalaispoliitikko maailman seksikkäimpien joukkoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

entinen pääministeri Matti Vanhanen on yllättäen valittu maailman seksikkäimpien joukkoon, kun hänet listattiin maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi poliitikoksi Top Tenz -verkkojulkaisun listalla. Saavutus tuli todennäköisesti hänelle yllättäen ja pyytämättä.

– Seuraavaksi tulee nörttimäinen ja omituinen Suomen pääministeri Matti Vanhanen. Hän on fiksu eikä koskaan hymyile julkisesti, ei ota muiden neuvoja vastaan, ei juo ja häntä kutsutaan mediassa usein tylsäksi, Vanhasta kommentoidaan.

Matti Vanhanen jätti listalla taakseen monet tunnetut supernimet. Häntä pidetään nimittäin seksikkäämpänä kuin Ranskan presidentti Nikolas Sarkozya, Eva Peronia, Che Guevaraa ja John F. Kennedyä. Listan kärkipäässä seksikkäin oli Ukrainan pääministeri Yulia Tymoshenko. Toiseksi sijoittui Clint Eastwood ja kolmanneksi Prinssi Harry. Viiden joukossa olivat myös John Gavin ja Clare Boothe Luce.