Mohombi : Coconut Tree

Singlet · Stara.fi

Kongolais-ruotsalainen poptähti Mohombi on tullut tunnetuksi muiden muassa jättihitistään Bumpy Ride, joka tanssittaa edelleen ympäri maailmaa. Nyt mies lohkaisee tuoreelta Movemeant -albumiltaan uuden singlen.

Kappaleen nimi on Coconut Tree, jossa vierailemaan on saatu The Pussycat Dolls -tähti Nicole Scherzinger. Kyseessä on kesäisen rento popkappale, joka jää kuitenkin miehen aikaisempiin sinkkuihin nähden yllättävän vaisuksi.

Vasta kertosäkeeseen lähdettäessä kappaleeseen saadaan ensimmäisen kerran hieman puhtia, ja myös muihin osiin olisi toivonut hieman tanakampaa otetta. Nicole Scherzingerin anti kappaleeseen jää sekin odotettua pienemmäksi, joten laulullisen annin sijaan Nicole toimii nyt ainoastaan markkinointivalttina. Kokonaisuutena kyseessä on selvä albumin täyteraita, eli lukeutuu sarjaan ”ihan kiva mutta…”.

Pisteet 2/5

Stara tavoitti Mohombin puhelimitse taannoin laulajatähden Suomen keikan alla. Kuuntele haastattelu alta.

[quicktime]https://www.stara.fi/podcast/stara_podcast_171.mp3[/quicktime]