Provinssirock sai vielä kaksi uutta tähtiesiintyjää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella kesäkuun puolivälissä rokattava Provinssirock on vahvistanut ohjelmansa ja samalla lisännyt nimekkääseen kaartiin vielä kaksi uutta tähtyesiintyjää. Viimeiset tulokkaat ovat kotimainen Mokoma ja walesiläinen The Joy Formidable.

Walesiläinen The Joy Formidable julkaisi debyyttialbuminsa The Big Roar juuri keväällä. Automainoksestakin tuttu biisi Austere soi siis Provinssirockissa X-Stagella sunnuntai-iltana. Yhtye soittaa leijuvaa indie-rockia. Mokoma saa kunnian olla tämän kesän viimeinen kotimainen vahvistus artistikattaukseen. Lauantain Saarilavan viimeisellä slotilla nähdään vahvaa suomalaista tulkintaa! Yksi kesän kohokohtavaihtoehto siis lisää Mokoma-faneille.

Koko Provinssirockin kattaus näyttää tältä:

System of a Down (Us), Volbeat (DEN), Pendulum (AUS), The Sounds (SWE), Avenged Sevenfold (US), Wolfmother (AUS), DJ Shadow (US), Social Distortion (US), The Vaccines (UK), The Qemists (UK), Hadouken! (UK), Escape The Fate (US), Miss Li (SWE), Graveyard (SWE), The Joy Formidable (UK), Jenni Vartiainen, Apulanta, Katri Helena, Von Hertzen Brothers, Kotiteollisuus, Paleface, Klamydia, Rubik, Viikate, Samuli Putro, Pariisin Kevät, Stella, Scandinavian Music Group, Mokoma, Jätkäjätkät, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Raappana & Sound Explosion Band, Jare & VilleGalle, Anna Puu, Fintelligens, Medeia, Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta feat. Jussu (Suurlähettiläät), Uusi Fantasia, The Blanko, The Capital Beat, The Wrecking Queens, Circle, Tuomas Henrikin Jeesuksen Kristuksen Bändi, Anal Thunder, Terveet Kädet, Koljosen Tiekiista, Carnalation, Holik, Satellite Stories, Kairon; Irse!