Miesten penisten koristelemisesta tuli trendikästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime vuonna kuinka näyttelijä Jennifer Love Hewitt toimi sanansaattajana naisten uudelle trendille, jossa heidän alapäänsä koristeellaan esimerkiksi säihkyvillä Swarovskin kristalleilla. Jennifer myönsi samalla televisiohaastattelussa koristelleensa oman alapäänsä.

Mitä naiset edellä sitä miehet perässä. Tämä pitää paikkansa ainakin tässä tapauksessa, sillä nyt myös miehet ovat ryhtyneet koristelemaan sukuelintään ja sen ympäristöä. Naisten kohdalla kyseessä on vaginan koristeleminen, eli vajazzle, kun miesten kohdalla taas peniksen koristeleminen, eli pejazzle.

Miesten trendin sanansaattajana toimii nyt englantilaisen The Only Way Is Essex -televisiosarjan tähti Mark Wright, joka on nyt julkaissut oman ”koristelusarjansa” misten sukuelinten koristeluun. Hänen mallistonsa on nyt julkaistu yhdessä Swarovskin kanssa, eli siinäkin säihkettä haetaan kristallien avulla. Tuotteiden esittelyä varten on Britanniassa avattu jo oma verkkokauppansa, jossa myynti käy Mirror-lehden mukaan jo nyt kuumana. Edullisimmat paketit myydään noin 10 euron hintaan.