Tältä ihmiset näyttävät hätälaskua tekevässä matkustajakoneessa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikkien lentomatkustajien pelko on joutua putoavaan lentokoneeseen. Samaa oli ajatellut usein myös Reuters-uutistoimiston kuvaaja Beiwharta, joka oli ajatellut ottavansa kameran ja ryhtyvänsä kuvaamaan jos joskus joutuisi sellaiseen tilanteeseen. Näin lopulta kävikin matkalla Singaporesta Jakartaan.

Kesken lennon Cathay Pacific -yhtiön Airbus 330 -lentokoneen moottorista kuului kaksi kovaäänistä pamahdusta, minkä jälkeen moottori syttyi tuleen. Beiwharta ryhtyi pian tallentamaan lentokoneessa olevia ihmisiä ja heidän tekemisiään. Lopulta kone pääsi kuitenkin tekemään onnistuneen hätälaskun Singaporeen, ja nyt kuvaaja on julkaissut kuvansa.

– Olin usein kuvitellut tilanteen, jossa olisin putoavassa lentokoneessa, joka joutuu tekemään hätälaskun ja kuvaavani kaiken sen. Nyt olin kuitenkin perheeni kanssa ja ajattelin, että pääsemme kaikki lentämään samaan aikaan taivaaseen ilman että kukaan meistä jää kaipaamaan muita. Siksi en pelännyt, Beiwharta kertoi The Atlantic Wire -lehdelle.

Kuvia löytyy nyt verkosta tästä linkistä. Lentoyhtiö ja Rolls-Royce tutkivat moottorin hajoamisen syytä.