Tässä on Puff Daddyn UUSIN taiteilijanimi: ”Mitä järkeä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean Combs tuli alunperin 90-luvulla tunnetuksi Puff Daddy -taiteilijanimellä, mutta menestyksen myötä hän on muuttanut nimeään lukuisia kertoja. Nyt hän on taas vaihtamassa nimensä uuteen.

Vuosien varrella Puff Daddy on saanut väistyä, kun artisti on vaihtanut nimeään kuin sukkia. Joukkoon ovat mahtuneet edellä mainitun lisäksi muiden muassa Puffy, Puff, P. Diddy, King Combs, Diddy ja oikea nimi Sean Combs. Amerikkalaisjulkaisun mukana seuraavaksi on tulossa niistä ehkä naurettavin; Swag. Tuoreimmasta nimenmuutoksesta kertoo CNN-uutiskanavan Marquee-blogi. Slangisana Swag tarkoittaa vapaasti suomennettuna ”itsensä näyttävästi esille tuovaa ihmistä”.

Sean ”P. Diddy” John Combs on 41-vuotias artisti, levytuottaja, muotisuunnittelija ja näyttelijä. Hän on myynyt maailmanlaajuisesti noin 10 miljoonaa albumia. Uusin studioalbumi Last Train to Paris julkaistiin joulukuussa 2010. P. Diddy nähtiin konsertoimassa Suomessa vuonna 2007 Helsingin Hartwall-areenalla yhdessä Snoop Doggin kanssa. Viime kesänä Combs nähtiin elokuvassa Get Him to the Greek.