Lady Gaga myönsi ryhmäseksin: ”En vain voi kertoa kaikkea”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga nousi vuonna 2008 kertaheitolla supertähdeksi Just Dance -hitillään, ja hänestä tuli pian maailman suosituin poptähti. Maanantaina hän julkaisi vasta toisen levynsä, kun kovasti odotettu Born This Way päätyi kauppoihin.

Nyt Lady Gaga on paljastanut kokeilleensa ryhmäseksiä. The Sun -lehden mukaan suosikkilaulaja myönsi olleensa sängyssä kahden muun ihmisen kanssa, mutta hän ei kuitenkaan suostunut paljastamaan muiden sukupuolta. Supertähti totesi ettei voi kertoa kaikkea noista tapahtumista. Samalla hän kuitenkin lisäsi, että ryhmäseksissä mukana voi olla myös toinen nainen ilman, että se tekisi hänestä biseksuaalia.

Äskettäin poptähti vieraili American Idol -ohjelmassa, josta hänen kenkänsä kuitenkin sensuroitiin. Kuvia tarkemmin katsottaessa voitiin huomata, että laulajan Void of Course -merkkisten ja korkokenkien korot muistuttavat erehdyttävästi miehisiä sukupuolielimiä. Korot jäivät huomaamatta televisiossa, koska ohjaaja laittoi niiden päälle ohjelman logon.