Lady Gagan raivonpurkaus: Repi ja söi televisiojuontajan muistiinpanot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga nousi vuonna 2008 kertaheitolla supertähdeksi Just Dance -hitillään, ja hänestä tuli pian maailman suosituin poptähti. Maanantaina hän julkaisi toisen levynsä, kun kovasti odotettu Born This Way päätyi kauppoihin.

Levynsä tiimoilta Lady Gaga oli äskettäin myös David Lettermanin suositun keskusteluohjelman vieraana. Siellä hän joutui harvinaisen aktiivisen grillaamisen kohteeksi, kun Letterman ryhtyi tivaamaan häneltä eri juorujen paikkansapitävyyttä. Useiden juorujen ihmettelemisen jälkeen poptähti sai tarpeekseen ja repi isännän pöydällä olleet muistiinpanot.

Aiemmin tällä viikolla The Sun kertoi kuinka Lady Gaga paljasti kokeilleensa ryhmäseksiä. Suosikkilaulaja myönsi olleensa sängyssä kahden muun ihmisen kanssa, mutta hän ei kuitenkaan suostunut paljastamaan muiden sukupuolta. Hän kuitenkin lisäsi, että ryhmäseksissä mukana voi olla myös toinen nainen ilman, että se tekisi hänestä biseksuaalia.