Nyt on kaikki nähty – Lady Gaga biletti rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga nousi vuonna 2008 kertaheitolla supertähdeksi Just Dance -hitillään, ja hänestä tuli pian maailman suosituin poptähti. Pari viikkoa sitten hän julkaisi toisen levynsä, kun kovasti odotettu Born This Way päätyi kauppoihin.

Supertähti tunnetaan rohkeista asuistaan, mutta nyt hän tehnyt eräänlaiset pohjat. Lady Gaga nimittäin juhli CFDA Awards -gaalassa Los Angelesin The Standard -hotellissa asussa, joka paljasti rinnat nännejä lukuunottamatta kokonaan.

Muutama päivä sitten Lady Gaga paljasti haastattelussa synkkiä muistoja kouluajoiltaan, sillä hän kertoi olleensa rajusti koulukiusattu. Poptähti on aiemminkin kertonut asiasta, mutta vain pintapuolisesti. Nyt hän valotti tapahtumia hieman lisää Rolling Stone -lehdelle.

Supertähteä nimiteltiin newyorkilaisessa katolisessa koulussa lutkaksi ja kiusattiin rusketuksestaan, suuresta nenästään ja jopa naurutyylistään. Hän kertoi ettei pahimpien päivien jälkeen halunnut enää mennä kouluun lainkaan. Samalla Lady Gaga kiisti hänen koulukiusaajiensa lehdistölle kertomat väitteet siitä että hänellä oli koulussa paljon ystäviä.

– He sanoivat, että nauruni on outo, olen kummallinen, ihmettelivät miksi aina lauloin, miksi pidän teatterista, miksi meikkaan siten kuin meikkaan ja mikä kulmakarvoissani on vikana. Käytin itseruskettavaa ja siksi minulla oli aina syvä rusketus. Ihmiset kysyivät miksi olen oranssi, miksi laitan hiukseni noin ja olenko lesbo. Usein minua haukuttiin lutkaksi, Lady Gaga kertoi Rolling Stone -lehdelle.