Lapset puhuivat suunsa puhtaaksi Lady Gagasta – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin poptähti Lady Gaga julkaisi äskettäin uuden Born This Way -albuminsa, ja sen jälkeen hän on pitänyt huolen palstatilan riittämisestä esiintymällä lähes alastomana useammissakin julkkisjuhlissa. Nyt lapset ovat päässeet kommentoimaan häntä.

Lapset eivät tunnetusti juuri ajattele mitä sanovat, eli heidän kommenttinsa ovat usein suorempia ja rehellisempiä kuin vanhempien kommentit. Kids React… -sarjassa nähdään lasten reaktioita Lady Gagasta. PIenimmätkin vastaajat tunsivat poptähden, joka sai lapsilta myös kritiikkiä.

– Hän on outo ja hän haluaa ihmisten ostavan hänen outoa musiikkiaan, eräs lapsista totesi.

– Minusta hän saa ideansa Madonnalta, mutta hän on vienyt asian vieläkin pidemmälle, toinen vastasi.

– Jos hän pukeutuisi normaalisti, ei hän olisi popikoni.

Samalla selvisi, että videolla mukana olevat lapset katsovat musiikkivideoita ainoastaan YouTubessa, eivätkä lainkaan televisiossa.

Pari viikkoa sitten Lady Gaga paljasti haastattelussa synkkiä muistoja kouluajoiltaan, sillä hän kertoi olleensa rajusti koulukiusattu. Poptähti on aiemminkin kertonut asiasta, mutta vain pintapuolisesti. Nyt hän valotti tapahtumia hieman lisää Rolling Stone -lehdelle.

– He sanoivat, että nauruni on outo, olen kummallinen, ihmettelivät miksi aina lauloin, miksi pidän teatterista, miksi meikkaan siten kuin meikkaan ja mikä kulmakarvoissani on vikana. Käytin itseruskettavaa ja siksi minulla oli aina syvä rusketus. Ihmiset kysyivät miksi olen oranssi, miksi laitan hiukseni noin ja olenko lesbo. Usein minua haukuttiin lutkaksi, Lady Gaga kertoi Rolling Stone -lehdelle.