Fanit raivostuivat – poliisi kielsi Lady Gagan yllätyskeikat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga on viime viikot kiertänyt maailmaa markkinoimassa uutta albumiaan, joka ei ole ponnisteluista huolimatta menestynyt odotetusti. Suosikkilaulaja on otsikoissa lähes päivittäin erikoisten asujensa takia.

Lady Gaga yllätti faninsa Australiassa pitämällä kaksi ilmaiskonserttia odottamatta, mutta nyt poliisi on kieltänyt megaluokan tähteä pitämättä kolmatta ilmaisesitystä. Poliisi on lisäksi kieltänyt liputtomia nuoria tulemaan konserttialueen lähelle, kun Lady Gaga pitää yksityisen konsertin Sydneyssä.

– Jos sinulla ei ole lippua, pysy kotona, poliisipäällikkö Mark Walton kertoo lausunnossaan.

Amerikkalainen poplaulaja esitti kaksi esitystä paikallisissa homobaareissa Sydneyssä, joita ei oltu sovittu etukäteen. Gaga tiedotti asiasta Twitter-palvelimessa, jossa hänellä on 11,5 miljoonaa seuraajaa. Fanit jonottivat seitsemän tuntia nähdäkseen faninsa kappaleet Born This Way, The Edge Of Glory ja Judas hänen uudelta albumiltaan.

Poliisi on huolissaan, että teinit tulevat kaupunkiin toivoen uutta keikkaa ja vaeltaen ympäri kaupunkia, mikä taas aiheuttaa hankaluuksia. Lady Gaga on yrittänyt musiikinsa välityksellä parantaa homojen ja lesbojen oikeuksia. Parhaillaan hän on kiertueella Aasiassa.