Lady Gagaa heitettiin kananmunilla – sivullisiin osumia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga on viime viikot kiertänyt maailmaa markkinoimassa uutta albumiaan, joka ei ole ponnisteluista huolimatta menestynyt odotetusti. Suosikkilaulaja on otsikoissa lähes päivittäin erikoisten asujensa takia.

Lady Gaga on nyt joutunut kananmunahyökkäyksen kohteeksi Sydneyssä. Supertähti markkinoi uutta albumiaan Australiassa, ja hän yllätti äskettäin faninsa esittämällä kaksi ilmaiskeikkaa paikallisissa homobaareissa. Nyt hänen promootiokiertueensa on mennyt likaiseksi. Undercover-sivuston mukaan Gagaa nimittäin heitettiin kananmunilla hänen poistuessaan yökerhosta Sydneyssä.

Kananmuna-episodi tapahtui The Arq -yökerhon edustalla. Heittäjät eivät osuneet kohteeseensa, vaan kananmunat läiskähtivät suoraan sivustakatsojan päälle. Myös Justin Bieber joutui taannoin kananmunahyökkäyksen uhriksi konsertissa Sydneyssä, mutta hän ehti väistää.

Pari viikkoa sitten Lady Gaga haastettiin oikeuteen Japanin luonnonkatastrofin tuhoihin liittyvän rahankeräyksensä takia. Hänen nimittäin väitetään pimittäneen myymistään rannekkeista saadut tulot, ja nyt oikeudessa vaaditaan selvyyttä asiaan. Michiganilainen asianajaja haastoi tähden oikeuteen, koska tämän taustavoimat eivät suostuneet paljastamaan paljonko rannekkeiden tuotosta on todellisuudessa ohjattu Japaniin. Lady Gaga on kiistänyt väitteet rahojen pimittämisestä.