Paz de la Huerta verisenä alastonkuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Paz de la Huerta lienee monille vielä uusi tuttavuus, mutta viime aikoina hän on saanut jalansijaa myös viihdelehdissä. Näyttelijäuransa jo 90-luvulla aloittanut neitokainen on viime aikoina nähty Boardwalk Empire -televisiosarjassa.

Seuraavaksi Paz de la Huerta nähdään Nurse 3D -elokuvan tähtenä. Kyseessä on raju ja paljastava rooli, joten myös elokuvan mainosmateriaali on keskimääräistä rajumpaa. Leffan mainosjulisteessa kaunotar poseeraakin täysin alastomana, vain veren peitossa. Tätä Lionsgaten tuottaman elokuvan mainosta ei todennäköisesti tulla katujen varsilla juuri näkemään.

26-vuotias amerikkalainen Paz de la Huerta aloitti näyttelemisen jo teinitähtenä vuonna 1998 elokuvassa The Object Of My Affection. Sittemmin hän on tehnyt keskimäärin pari roolia vuodessa, mutta läpimurto on antanut vielä odottaa itseään. Vuonna 2010 Paz keskittyy pääasiassa Boardwalk Empire -sarjan kuvauksiin. Kansainvälisessä perheessä varttunut kaunotar puhuu sujuvasti ranskaa, espanjaa ja englantia.