Estoton Lady Gaga pukeutui kuin prostituoitu – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna maailman eniten ansainnut poptähti Lady Gaga joutui äskettäin antamaan Facebookin suosituimman naistähden paikan Rihannalle. Samoihin aikoihin hän väitti olevansa valmis antamaan kaikki rahansa pois jos olisi pakko. Lady Gagan omaisuuden arvioidaan olevan noin 90 miljoonaa dollaria.

Jättituloilla Lady Gagalla voisi olettaa olevan varaa vaatteisiin. Rohkeilla asuillaan usein kohahduttava supertähti on nyt kuitenkin jälleen pukeutunut hieman toisin kuin olisi voinut odottaa. Hänen New Yorkissa kuvattu tuorein asukokonaisuutensa muistuttaa nimittäin ennemminkin prostituoitua kuin suosittua laulajaa.

Muutama viikko sitten Lady Gaga haastettiin oikeuteen Japanin luonnonkatastrofin tuhoihin liittyvän rahankeräyksensä takia. Hänen nimittäin väitetään pitäneen itsellään myymistään rannekkeista saadut tulot, ja nyt oikeudessa vaaditaan selvyyttä asiaan. Michiganilainen asianajaja haastoi tähden oikeuteen, koska tämän taustavoimat eivät suostuneet paljastamaan paljonko rannekkeiden tuotosta on todellisuudessa ohjattu Japaniin. Lady Gaga on kiistänyt väitteet rahojen pimittämisestä.