Lady Gaga teiniseksistä: ”17-vuotiaana ei ymmärrä mitä alapäässä tapahtuu”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuonna maailman eniten ansainnut poptähti Lady Gaga joutui äskettäin luovuttamaan Facebookin suosituimman naistähden paikan Rihannalle. Lady Gagan omaisuuden arvioidaan nykyisin olevan peräti 90 miljoonaa dollaria.

Nyt Gaga on paljastanut peuhanneensa ystävänsä kanssa sängyssä. 25-vuotias megatähti oli seurueineen Howard Sternin radio-ohjelman haastattelussa ja paljasti, että hänen eilinen sänkykumppaninsa ystävä, joka oli mukana Gagan haastattelussa.

– Sain eilen seksiä. Olen tuntenut Luc Carlin 19-vuotiaasta saakka ja hän on yksi parhaista ystävistäni koko maailmassa, Gaga paljasti haastattelussa.

Vaikka laulaja paljasti haastattelussa omia seksikokemuksiaan, hän on sanonut faneilleen ettei neitsyyden menettämisellä ole kiire.

– Odottakaa neitsyyden menettämistä niin kauan kuin mahdollista. Seksistä alkaa nauttimaan vasta 20-vuotiaana. 17-vuotiaana ei edes vielä ymmärrä mitä alapäässä oikein tapahtuu, Gaga kertoi.

Muutama viikko sitten Lady Gaga haastettiin oikeuteen Japanin luonnonkatastrofin tuhoihin liittyvän rahankeräyksensä takia. Hänen nimittäin väitetään pitäneen itsellään myymistään rannekkeista saadut tulot, ja nyt oikeudessa vaaditaan selvyyttä asiaan. Michiganilainen asianajaja haastoi tähden oikeuteen, koska tämän taustavoimat eivät suostuneet paljastamaan paljonko rannekkeiden tuotosta on todellisuudessa ohjattu Japaniin. Lady Gaga on kiistänyt väitteet rahojen pimittämisestä.