Käsittämätön oikeusjuttu: Kimiltä miljoonavaatimus ”kaksoisolentonsa” käytöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian ajautui äskettäin suhdesotkun keskiöön, kun In Touch -lehti kertoi hänen pettäneen miesystäväänsä urheilutähti Bret Lockettin kanssa. Kimin on kuitenkin määrä astella alttarille elokuussa.

Nyt julkkistähti on ilmoittanut nostavansa erikoisen oikeusjutun Old Navy -tuotteiden mainoskampanjasta. Hänen mukaansa yhtiö on nimittäin tarkoituksella käyttänyt mainoksessa hänen kaksoisolentoaan, ja siksi Kim vaatii jopa 15 miljoonan dollarin korvausta. Vastaavaa oikeusjuttua ei ole ainakaan miesmuistiin nähty, ja sitä pidetään jo nyt naurettavana. Kyseinen ”kaksoisolento” on kaiken lisäksi Melissa Molinaro, joka seurustelee nykyisin Kardashianin ex-poikaystävän Reggie Bushin kanssa, TMZ uutisoi.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat astelemassa kesällä alttarille. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.