Anne märkänä ja ”pitkät päällä” mummouikkareissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on ollut viime aikoina noususuunnassa. Hänet valittiin Batman-elokuvan uuteen The Dark Knight Rises -nimiseen jatko-osaan kissanaisen rooliin, ja esiintyi kymmenille miljoonille televisiokatsojille Oscar-gaalan juontajana.

Seksikkäimpien julkkisten joukkoon viime vuonna äänestetty Hathaway on nyt ikuistettu poikaystävänsä Adam Shulmanin kanssa hyvin ansaitulla lomalla Italian Caprillla. Neitokaisen uima-asu ei kuitenkaan ollut kovin mairitteleva, sillä bikinien sijaan Anne pulikoi hieman peittävämmissä uikkareisssa. Paparazzikuvien perusteella vesi oli varsin viileää.

Anne Hathaway nähtiin keväällä Suomenkin valkokankailla elokuvassa Love and Other Drugs. Hän on urallaan tähdittänyt pääosia muiden muassa leffoissa Paholainen pukeutuu Pradaan sekä Rachel Getting Married.