Arnold Schwarzeneggerin poika teho-osastolla vakavasti loukkaantuneena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger päätti tammikuussa uransa Kalifornian kuvernöörinä, ja sittemmin hän joutui suhdekurimukseen. Hän ilmoitti eroavansa vaimostaan 25 vuoden avioliiton jälkeen. Syyksi selvisi uskottomuus ja avioliiton ulkopuolinen lapsi.

Nyt perhe on saanut lisää synkkiä uutisia, kun 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger on joutunut vakavaan onnettomuuteen. Eroavan pariskunnan nuorin poika loukkaantui sunnuntaina lainelaitaillessaan rannalla Malibussa, Los Angelesin liepeillä. Hänen keuhkonsa meni kasaan ja useita luita murtui. TMZ-julkaisun mukaan Christopher Schwarzenegger on edelleen vakavasti loukkaantuneensa sairaalan teho-osastolla.

Pariskunnalla on neljä lasta. Julkkisparin toinen poika Patrick Schwarzenegger muutti perheen Brentwoodin kodista kohun syntymisen jälkeen. Samalla hän ilmoitti vaihtavansa sukunimensä ja otti sosiaalisissa medioissa käyttöön äitinsä Shriver-sukunimen.