Elokuvatähti ryhtyy rocktähdeksi – faneille luvassa yllätyksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen X Men -elokuvien päätähti Hugh Jackman loukkaantui viime vuonna Australiassa vieraillessaan Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa. Mies saapui haastateltavaksi vaijerilla lentäen, mutta stuntti meni pieleen ja Jackman törmäsi rajusti valolaitteisiin.

Sittemmin Hugh Jackman on jo toipunut vammoistaan, ja samalla hän on kehitellyt uusia urasuunnitelmia. Näyttelijä suunnittelee nimittäin soittavansa myöhemmin tänä vuonna Lontoossa sarjan rock-keikkoja artistina. Seurakseen Jackman haluaa lavalle brittipoppari Robbie Williamsin.

Daily Mail -lehden mukaan artistikeikkojen takoituksena on pitää hauskaa ja ottaa hieman pesäeroa Les Miserables -musikaalin elokuvaversion kuvaamiseen. Jean Valjeanin roolia elokuvassa näyttelevä Jackman haluaa ottaa keikoillaan mallia Frank Sinatran aikoinaan Los Angelesissa tekemistä keikoista.

– Rakastan Frank Sinatran rentoa otetta ja sitä, että keikoilla voi tapahtua ihan mitä vain. Aiomme järjestää joitain sunnuntaikeikkoja kun olen Lontoossa ja sillä tuulella. Nyt etsimme oikeaa paikkaa ja kehitämme ideoita keikoille. Olisi hienoa laulaa viskipullo kädessä kuin Dean Martin ja saada sitten Robbie Williams kanssani lavalle, Hugh Jackman kertoi Daily Mail -lehdelle.