Leffaklassikko Jurassic Park saa jatkoa – ensi-ilta 2013 tai 2014

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä elokuvasarjoja, Jurassic Park, on taas saamassa jatkoa. Hittiohjaaja Steven Spielberg vahvisti asian viikonloppuna San Diegossa järjestetyssä Comic Con -tapahtumassa.

Spielbergin mukaan järjestyksessään jo neljäs Jurassic Park saa ensi-iltansa vuonna 2013 tai 2014, Variety-lehti raportoi. Ohjaaja ei nimittäin ilmoittanut kovin tarkkaa ajankohtaa, vaan kertoi elokuvan olevan valmis ”kahdessa tai kolmessa vuodessa”.

Viihdesivusto The Hollywood Reporter vihjasi kesäkuussa, että Spielberg kävi neuvotteluja elokuvasarjan jatkosta. Tieto elokuvasarjan uudesta osasta on levinnyt nopeasti sosiaalisessa mediassa, ja erityisesti Twitterissä se otettiin innostuneesti vastaan.