Vuosikymmeniä sitten kuolleeksi julistettu löytyi hengissä Las Vegasista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdessä televisiohistorian ikimuistoisimmista kohtauksista Dallas-sarjan Bobby Eving ilmestyi kuolemansa jälkeen yllättäen suihkusta. Nyt yhtä merkillinen tapaus on sattunut tosielämässä, kun vuosikymmeniä sitten ”kuollut” mies löydettiin Las Vegasista.

Arthur Gerald Jones katosi vuonna 1979, jonka jälkeen hänet julistettiin kuolleeksi vuonna 1986. Myöhemmin selvisi, että miehellä oli kuollessaan valtavat velat vedonlyönnistä. FBI tutki katoamista ja epäili mafiakytköksiä, mutta tapaus ei koskaan selvinnyt.

Nyt on kuitenkin paljastunut, että Jones oli tehnyt katoamistempun. Hänet löydettiin yllättäen Las Vegasista käytettyään väärää sosiaaliturvatunnusta. Mies oli elänyt yli 30 vuoden ajan salanimellä Joseph Richard Sandelli ja työskennellyt pelinjakajana Las Vegasissa. Nyt 72-vuotias Jones on pidätetty ja häntä syytetään muiden muassa petoksesta ja identiteettivarkaudesta.