Poliisi ei vahvista uusia tietoja Amy Winehousen kohtalosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailma menetti eilen yhden valovoimaisimmista tähdistään, kun brittiläinen poptähti Amy Winehouse löydettiin hengettömänä. Parhaillaan on käynnissä tapahtumien tutkinta. Tässä vaiheessa epäillään, että kyseessä olisi ollut yliannostus.

Lontoon Camdenissa sijaitsevasta kodistaan kuolleena löydetyn supertähden viimeisiä hetkiä selvitetään parhaillaan, mutta tänään saatujen tuoreimpien tietojen mukaan kyseessä on mahdollisesti ollut huumeen ja alkoholin yliannostus. Hänen väitetään käyttäneen ennen kuolemaansa kokaiinia, heroiinia, ekstaasia ja ketamiinia.

Poliisi ei ole suostunut kiistämään tai vahvistamaan tietoja. Tarkemmat tiedot selviävät vasta ruumiinavauksen tulosten myötä. Winehousen läheiset ovat tänään julkistaneet lausuntonsa tapahtuneesta.

– Perheemme on järkyttynyt Amyn menettämisestä. Hän oli upea tytär ja sisko, ja hän jättää aukon elämäämme. Olemme kokoontuneet yhteen muistelemaan häntä ja arvostamme tällaisena karmeana aikana yksityisyyttä, perheen tiedotteessa todettiin.

Samalla myös lukuisat julkkikset ovat ilmaisseet surunvalittelunsa tapahtuneesta.