Bar Refaelin näyttävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Inception-näyttelijä DiCaprion ja israelilaiskaunotar Rafaelin on-off -suhde päättyi äskettäin ja sittemmin molemmat ovat selvästi jatkaneet elämäänsä vuosien seurustelurumban jälkeen. Nyt on saatu tallennettua näyttäviin kuviin sähkönsinisissä bikineissä neitokaisen lomaillessa parhaillaan Italiassa.

Äskettäin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehen, David Fisherin, käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.