Evanescence julkaisee uuden levyn – kitaristi tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Levy-yhtiö on varmistanut, että Evanescence-yhtyeen uusi albumi tullaan julkaisemaan 12. lokakuuta 2011. Yhtye ilmoitti samalla myös kitaristi Troy Mclawhornin paluusta. Muusikot palasivat studioon huhtikuussa kolmen vuoden tauon jälkeen ja aloittivat uuden albumin äänitykset.

Evanescence työskentelee tuottaja Nick Raskulineczin kanssa, joka on tuottanut aiemmin muiden muassa Foo Fightersin, RUSHin, Stone Sourin, Deftonesin ja Alice in Chainsin albumeita. Raketin lailla huipulle noussut Fallen-debyyttialbumi johdatti arkansasilaisen yhtyeen maailmanlaajuiseen menestykseen. Yhtyeen levyjä on myyty yli 17 miljonaa kappaletta. Lisäksi bändi on sai vuonna 2003 kaksi Grammy-palkintoa.

Evanescencen toinen albumi The Open Door äänitettiin Los Angelesissa The Record Plantilla vuoden 2006 alussa ja viimeisteltiin maaliskuussa 2006 Ocean Way –studiolla, mikä tarkoitti yhtyeen pitkäaikaisen ystävän ja tuottajan, Dave Fortmanin paluuta. Albumi saavutti tuplaplatinan rajan Yhdysvalloissa ja myi yli viisi miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.