Heavylegenda W.A.S.P. kiertueelle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen W.A.S.P. saapuu kuluvalla viikolla Suomeen neljän keikan minikiertueelle. Yhtye esiintyy vierailunsa aikana 27. heinäkuuta Helsingin Apollossa ja seuraavina päivinä Turun DBTL-festivaaleilla, Kuopion Rock Cockissa ja Rauman Unaja Open Airissa.

Laulaja Blackie Lawlessin johtama yhtye shokeerasi alkuaikoinaan niin sanoituksillaan kuin rekvisiitallaankin, mutta on sittemmin siirtynyt tavanomaisemman raskaanpuoleisen rockin suuntaan. Yhtye on perustettu vuonna 1982 ja julkaisi ensimmäisen levynsä pari vuotta myöhemmin.

W.A.S.P. nauttii Suomessa suurta suosiota ja onkin vieraillut maassamme useaan otteeseen. Eräänlainen comeback-kiertue vuonna 2004 yllätti suosiollaan niin järjestäjät kuin yhtyeen itsensäkin – salit myytiin loppuun ja hurmos oli käsinkosketeltava.